«

»

Mar
04

Boekpresentatie in Nieuwspoort

In een drukbezochte bijeenkomst is vandaag in Nieuwspoort de thriller ‘Operatie Vuurvogel’ gepresenteerd. Kees de Bakker van uitgeverij Conserve memoreerde dat Klaas alleen aan het boek schreef in zijn twee weken kerstvakantie in de buitenlandse sneeuw en het zodoende veertien jaar duurde voor het af was. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Ivo Opstelten, die er in zijn speech op wees dat als het oplossen van een buitenlandse crime veertien jaar kost, de nationale politie het zo gek nog niet doet.

Tegelijk met ‘Operatie Vuurvogel’ werd het boek ‘Het jaar van de held‘ van Anneke van Dok gepresenteerd. Ronald Plasterk nam het eerste exemplaar in ontvangst.

1 comment

  1. Nathalie Piersma says:

    De combinatie van spanning, humor en enige romantiek maakt ‘Operatie Vuurvogel’ tot een vlot leesbaar boek, een echte page-turner. Inderdaad een ideaal boek om tijdens een lange treinreis te lezen, of als welkome afleiding bij gebrek aan ‘goede’ televisie. Ik las het boek in een keer uit en heb het momenteel uitgeleend aan iemand die iets ter ontspanning zocht tijdens de vakantie. Ik hoop oprecht dat er meer boeken van uw hand komen, ik zal deze site in ieder geval in de gaten houden. Chapeau!
    Hartelijke groet,
    Nathalie.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.