«

»

Feb
16

Samenloop

Martin Bosma, NRC

Wat heerlijk dat er in Nederland meerdere kranten zijn die zichzelf kwaliteitskrant noemen. Van de NRC hebben leden van drie politieke partijen (GroenLinks, de PVV en de VVD) een column gekregen om hun partijpropaganda af te vuren. 

Vandaag is de heer Bosma van de PVV aan de beurt. De PvdA is de schuld van alles wat de PVV niet goed vindt. Een bekend verhaal en waarschijnlijk gefundenes Fressen voor al die NRC-lezers die de PVV aanhangen. Zouden het er al meer zijn dan de sympathisanten van de PvdA die de NRC (nog) lezen?

De andere kwaliteitskrant van ons land, de Volkskrant, meldt vanochtend dat de PVV in Noord-Holland ondersteuningsverklaringen voor haar kieslijst gevraagd heeft van prominenten van de voormalige Centrum Democraten en van de neonazistische Nederlandse Volksunie. Interessant toch: ze hebben volgens Geert niets met elkaar te maken, maar ze weten elkaar wel te vinden.

De NRC vermeldt dit niet. Je loopt je columnisten die zo lekker tegen de PvdA bezig zijn immers niet voor de voeten.