4 Thrillers

DE GEHEIMEN VAN BLASIO

Mijn vierde thriller is verschenen: De geheimen van Blasio. Dit boek wortelt, anders dan zijn voorgangers, in de hedendaagse realiteit. Na de Tweede Wereldoorlog werd een geheime organisatie opgericht (O&I) om bij een eventuele bezetting van ons land gewapend verzet te plegen. Premier Lubbers heeft deze clandestiene organisatie in 1992 opgeheven, toen Max van der Stoel (pseudoniem Van der Kruk) de geheime leider was van O&I.

In Blasio richt een generaal een nieuwe geheime organisatie op met het doel de capaciteit van onze defensie te verbeteren. Weer veel prominente leden. Maar dan komt hij om het leven, terwijl de organisatie langzaam maar zeker in troebel politiek water verzeild raakt.

Het verhaal van Blasio speelt zich af tegen de achtergrond van een familiedrama. En commissaris Bannink, die daarbij betrokken raakt, wordt een dagje ouder…

De geheimen van Blasio is beschikbaar bij de boekhandel en bij de Bol.commen van deze wereld. U kunt Blasio ook bestellen door overmaking van € 19,90 (incl. verzendkosten) naar NL 57 RABO 0130 0120 09, t.n.v. Adviesbureau De Perifeer in Pijnacker, onder vermelding van het bezorgadres.

MOORDCRUISE

In 2021 is MOORDCRUISE verschenen. Ook verkrijgbaar als e-boek. Bestel het boek bij je lokale boekhandel, of bij mij.

Telstar online, 21 april 2021: Klaas de Vries gaat steeds meer en sneller schrijven


HILARIO

In 2020 verscheen HILARIO, dat bij de (online)boekhandel verkrijgbaar is. Prijs €19,95. Het is ook als e-boek verkrijgbaar. Als u Hilario bij mij bestelt, krijgt u zolang de voorraad strekt er een exemplaar van Operatie Vuurvogel bij voor samen €25,00.

OPERATIE VUURVOGEL

In het voorjaar van 2014 verscheen OPERATIE VUURVOGEL, mijn eerste thriller. Het boek werd uitgegeven door Conserve. De eerste druk is praktisch uitverkocht. Hier en daar wordt het boek nog aangeboden. Ik bereid een tweede druk in eigen beheer voor. Ik heb nog een tiental exemplaren, die besteld kunnen worden via een mail aan de perifeer. Prijs €12,50 inclusief verzendkosten. Er is ook een e-boek verkrijgbaar.

Klaas de Vries